Семейството на Роналдо в траур

18.03.2015 17:18 | Видян 2848 пъти

Семейството на Роналдо в траур

Кристиано Роналдо и Ирина Шейк се разделиха в края а 2014 след 5-годишна връзка, Като основна причина се изтъкна нежеланието на моделката да се появи на 50-ия рожден ден на майката на спортиста, но това може да се окаже лъжа, защото фамилията на футболиста не е сърдита на красавицата, а точно обратното.

Сестрата на Роналдо – Елма Авейро (41) – призна, че семейството ѝ е в траур и скърби горещо за загубата на Шейк от живота им. Жената сравни Ирина със смърт и добави, че тя и роднините ѝ още се учат как да продължат напред без нея. „Ирина е като смъртта. Страдаме от загубата ѝ, но трябва да го преодолеем и да продължим напред”, каза Елма пред Correio da Manha. За разлика от нея брат ѝ доста бързо се съвзел след раздялата и се наслаждавал на ергенския си живот.

„Роналдо е щастлив без жена до себе си”, добави Авейро. Междувременно Ирина затвърди подозренията, че отношенията ѝ с футболиста са приключили не заради отказа ѝ да се появи на празника на майка му, а защото системно ѝ изневерявал, като заяви пред испанското сп. Hola:  

„Мислех, че съм намерила идеалния мъж, но сгреших. Смятам, че една жена се чувства грозна и несигурна, когато е с неподходящия партньор. Аз се чувствах грозна и несигурна. Идеалният мъж за мен трябва да бъде искрен, верен, джентълмен и да знае как да се държи с една жена. Не вярвам в мъже, които те карат да бъдеш нещастна. Това не са мъже, а момчета”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !