Аксиния слабее с шоколад

27.10.2008 10:03 | Видян 9475 пъти | Гласували 1

Аксиния слабее с шоколад

Аксиния се запали по революционната HYPOXI терапия за оформяне на тялото, след като видя на живо в hypoxibg.blogspot.com как Евелина Борисова, представител на терапията за България се вталява пред камерата.

Бизнес дамата избра този ексцентричен начин, за да докаже, че интелигентният човек за седмица може да стопи без глад и тежки упражнения един номер от дрехите си.

Необичайният маркетингов подход убеди и най-скептичните - Евелина стопи за 6 дни без тренировки 2,7 кг от теглото си, свали 7 см. от талията и 4 сантиметра от ханша. При това хранейки се по 5 пъти на ден пред очите на стотиците, влезли в блога й.

Рецептата - кроасан и палачинки с шоколад за закуска, спечели Аксиния, известна любителка на сладкото изкушение. Вечерята от лаврак, пилешка пържола на тиган, свинско бон филе и други вкусотии сгря сърцата на всички, измъчени от вечните диети.

Неслучайно Евелина Борисова за половин година успя да се нареди в челната тройка на HYPOXI мениджърите в Европа за студио с най-ефективни резултати в прилагането на терапията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !