Тодор Колев с втора внучка

17.03.2015 10:53 | Видян 2719 пъти

Тодор Колев с втора внучка

Тодор Колев стана дядо на втора внучка почти две години след смъртта си. Тя е дете на сина му Александър Колев, който през 2013 г. се ожени за любимата си Ани - дъщеря на доц. Веселин Тенев, известен хирург онколог. Момиченцето се е родило на фаталния петък 13-ти и е кръстено Изабела. То е с перфектни мерки - тегло 3 килограма и 500 грама и 50 сантиметра дължина. Адама има още една внучка Теодора Кулева от дъщеря си Албена. И двете поемат по пътя на своя прочут татко и дядо. Албена вече е утвърдена актриса, а Теодора учи във ВИТИЗ от 2012 г. в класа на Стефан Данаилов.

Синът на Адама - Александър и Ани се врекоха на дискретна церемония в двора на семейната къща на Тодор Колев в Симеоново, където младоженецът е израснал. Синът на актьора по принцип страни от медиите и не обича да говори за личния си живот, затова днешното му първо телевизионно интервю за предаването „Преди обед" по Би Ти Ви се превърна в събитие. Сашо се чувства тъжен, че баща му не е могъл да бъде сватбата, нито да види втората си внучка, но се надява да бъде добър татко, подобно на Колев-старши. Въпреки че двамата са разделени за цели 5 години, докато Сашо е в Канада с майка си - втората жена на актьора, а Адама се е прибрал в България, те често си пишат и чуват.

Синът първо завършва средното си образование зад океана, а после учи архитектура във Франция. Разбира обаче, че тя не е за него и се отдава на музиката. Александър свири на барабани в метъл банда. В момента обаче животът на семейство Колеви се върти около първото им дете, като двамата родители си поделят грижата за малката, пък и разчитат на подкрепата на сестрата на Ани и нейния баща. Майката на Александър - шуменката Йорданка Кирилова, от години живее в Канада.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !