Кристо нападнат от пантера в Италия

16.03.2015 14:21 | Видян 1099 пъти

Кристо нападнат от пантера в Италия

Наскоро Кристо и приятелката му Кристин споделиха, че стартират свой бизнес, вдъхновен от любовта им. Новото им начинание е съвместна линия бижута, като двамата подхождат изключително професионално и са заснели фотосесия със своите ексклузивни аксесоари. Рапърът загатна, че по време на снимките е претърпял инцидент, но не разкри подробности. Сега обаче дава повече яснота около ситуацията, в която е бил нападнат от рядък вид черна пантера.За да бъдат по-оригинални снимките, Кристо и екипът му пътували за сесията до Италия, като главната причина това да бъде дестинацията е била идеята му да заснемат екстремни кадри с черна пантера, пребиваваща именно в италианската зоологическа градина.

Снимачният процес не се понравил особено на хищника, който в момент на ярост решил да свали броеницата от врата на родния изпълнител с един замах, който му нанесъл болезнено одраскване. От съображение за сигурност италианците се били подготвили с лекарски екип на работната площадка и бързо била оказана първа помощ на Кристо.

„Макар да съм човек на адреналина, определено уплахата, която изживях, ще ми остане спомен за цял живот. Слава Богу, че се разминах от нещо по-фатално. Имал съм късмет, че обектът на яростта на иначе неповторимата пантера е било бижуто ми, а не самият аз. Най-вече съм й благодарен, че пожали Кристин, с която може би се разбраха по женски!“, шегува се Кристо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Няма коментари към тази новина !