Елтън Джон заклейми Долче и Габана заради бебетата "ин витро"

16.03.2015 10:56 | Видян 1441 пъти

Елтън Джон заклейми Долче и Габана заради бебетата

Британският певец Елтън Джон призова за бойкот на облеклата с марката "Долче и Габана" заради отношението на двамата италиански дизайнери към ин витро процедурата. Доменико Долче и Стефано Габана бяха гей партньори в продължение на 23 години до раздялата си през 2005 г. Те ясно са декларирали несъгласието си с това да има хомосексуални семейства.

Елтън Джон, който отглежда две малки деца, родени от сурогатна майка, със съпруга си Дейвид Фърниш, осъди "архаичното мислене" на Доменико Долче и Стефано Габана. "Как се осмелявате да определите моите прекрасни бебета като "синтетични"?", написа музикантът в социалната мрежа "Инстаграм". "Срам за вас, които сочите с малките си морализаторски пръсти "ин витро" оплождането, което позволи на легиони от хора, изпълнени с любов, както хетеро, така и хомосексуални, да реализират мечтата си да имат деца", продължи Джон. "Вашето архаично мислене е напълно остаряло като колекциите ви. Никога повече няма да нося "Долче и Габана" #BoycottDolceGabbana", призова певецът.

Елтън Джон реагира на интервю на Доменико Долче и Стефано Габана пред италианското списание за мода "Панорама".

"Раждаш се от баща и майка (...). Най-малко, поне така трябва да става, и затова аз не съм много убеден в децата, родени от химията, синтетичните бебета, от утроби под наем, от сперма, избрана по каталог", заявява Доменико Долче. Стефано Габана допълва: "Семейството не е прищявка. В него има някакво свръхестествено чувство за принадлежност".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !