Слави Трифонов едва не умря по пътя за Плевен

12.03.2015 13:12 | Видян 2861 пъти

Слави Трифонов едва не умря по пътя за Плевен

Слави Трифонов разказа за сполетял го инцидент наскоро, при който едва не изгубил живота си. Тв водещият пътувал към Плевен и предприел необмислена маневра, от която като по чудо се отървал невредим. "Случи се там, където на Луковит движението става еднопосочно - едното към Плевен минава през града, а за София минава от другата страна.

Пътувах към Плевен и тръгнах да изпреварвам един бял бус от мое дясно, но в момента, в който става двупосочно. Изпреварих го, но срещу мен излезе ТИР, който като ме видя така наби спирачки, че отстрани от гумите му хвърчеше дим, като по филмите. И аз набих спирачки! Добре, че тези, които бяха отдясно се оказаха много "светнати" шофьори.

Този с бялата кола наби спирачки, а този пред него даде газ и аз тръгнах да влизам в направеното ми място. Колата се завъртя, той пак щеше да ме удари, но имаше тракшън контрол. Нанизах се и се разминах за секунди. Буквално на косъм бях", разказа Слави Трифонов в последното издание на шоуто си. След случката, треперейки, шоуменът от Плевен спрял на бензиностанция, за да се успокои. Изпушил няколко цигари преди да се върне в автомобила си.
Слави Трифонов разказа за сполетял го инцидент наскоро, при който едва не изгубил живота си. Тв водещият пътувал към Плевен и предприел необмислена маневра, от която като по чудо се отървал невредим. "Случи се там, където на Луковит движението става еднопосочно - едното към Плевен минава през града, а за София минава от другата страна. Пътувах към Плевен и тръгнах да изпреварвам един бял бус от мое дясно, но в момента, в който става двупосочно. Изпреварих го, но срещу мен излезе ТИР, който като ме видя така наби спирачки, че отстрани от гумите му хвърчеше дим, като по филмите. И аз набих спирачки! Добре, че тези, които бяха отдясно се оказаха много "светнати" шофьори. Този с бялата кола наби спирачки, а този пред него даде газ и аз тръгнах да влизам в направеното ми място. Колата се завъртя, той пак щеше да ме удари, но имаше тракшън контрол. Нанизах се и се разминах за секунди. Буквално на косъм бях", разказа Слави Трифонов в последното издание на шоуто си. След случката, треперейки, шоуменът от Плевен спрял на бензиностанция, за да се успокои. Изпушил няколко цигари преди да се върне в автомобила си.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/271184-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD.html

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !