Смърт по време на екстремно риалити шоу

10.03.2015 15:13 | Видян 1538 пъти

Смърт по време на екстремно риалити шоу

10 големи спортисти загинаха при катастрофа с два хеликоптера по време на снимките на екстремното риалити шоу "Dropped team", в което знаменитости биват спуснати с хеликоптер и оставени сред дивата природа. Предаването се излъчва по френския канал TF1, а участниците биват оставени в някои от най-забравените кътчета в света. Те получават единствено вода, като им се налага сами да се справят с прехраната, подслона и придвижването си до цивилизацията. По верме на престоя си в шоуто те могат да използват единствено GPS система, която позволява да бъдат открити бързо при възникнал спешен случай.

Двата хеликоптера, един от които принадлежи на телевизионната компания, а втория е собственост на правителството, са катастрофирали в понеделник при сблъсък един с друг, над хълмовете на Ла Рьоха, Аржентина, само на 1 100 километра от столицата Буенос Айрес.

Сред пътниците са били участници и служители на риалити предаването Dropped, както и двама аржентински пилоти. Всички са загинали в инцидента близо до градчето Вила Кастелия. Сред загиналите са олимпийската шампионка по плуване Камий Мюфа, само на 25 години, олимпийския боксьор Алексис Вастин на 28 години, и мореплавателката Флорънс Арто, на 57 години.

Снимка: dropped

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !