Парис приклещи сина на Фидел Катсро

06.03.2015 17:12 | Видян 1552 пъти

Парис приклещи сина на Фидел Катсро

И тази седмица Парис Хилтън намери с какво да се похвали пред феновете. Наследницата бе сред почетните гости на 17-ия Фестивал на цигарите в Куба и побърза да запечата всеки „значим” момент от престоя си. Пикът на ваканцията ѝ бе срещата със сина на бившия кубински президент Фидел Кастро – Фидел Кастро Диас-Баларт, който обсеби за цяла вечер и дори го накара да позира за куп селфита.

Парис не бе единствената знаменитост на фестивала. С присъствието си събитието уважи и Наоми Кембъл, която се държеше далеч по-обрано и умерено от блондинката. Супермоделът се усмихваше любезно и през повечето време си кротуваше на масата, докато Хилтън имаше поведение на малко разглезено момиченце и подскачаше в опит за внимание около гостите.

Хилтън бе в приповдигнато настроение и с амбицията да се превърне в звездата на вечерта. Тя рядко се застояваше на едно място и се навърташе като пеперудка около Баларт. По-рано блондинката предупреди роднини и приятели да не ѝ звънят, защото мобилният ѝ оператор не работи на територията на Куба, това обаче не ѝ попречи качи в мрежата през кичозния си смартфон впечатленията си от Хавана.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !