Борис Дали спал с Галин

05.03.2015 14:46 | Видян 4609 пъти

Борис Дали спал с Галин

Един от най-големите мачовци в чалгата Борис Дали крие тъмно гей минало. Чалга звездата, който има две деца, спал преди години със свой колега - чаровника Галин, шушука се упорито в чалга средите. За младока отдавна се говори, че тъче и на двата стана , въпреки че се прави на голям мъж във всички свои клипове. Преди време обаче успял да си легне именно с Борис.

Случило се на див купонслед едно от изданията на наградите на телевизия "Планета". Тогава Галин все още бил не особено известен и нямал особено много хитове в своята биография. Притежавал обаче страхотен чар и упорствал особено много, когато си харесал някой мъж. Така на въпросното парти той напил Дали и го вкарал в кравата си.

"Със сигурност Борис е бил активната страна, а Галин жената в леглото", коментират запознати. Още на следващата сутрин за момчето от Добрич станало ясно, че няма бъдеще за отношенията им с чалга звездата. В чалга средите упорито се твърди, че Борис Дали играе и на двата фронта в зависимост от финансовия стимул. Преди време, когато изгря, той имаше интимни отношенияс видния столичен гей Адриан, съдружник на колежката му Камелия в пицария в студентски град.

Говори се, че именно Адриан е финансирал първите му клипове и записи. След като за аферата им се разчу , Борис панически прекрати отношенията си с него и се отдаде само на жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !