Бившата на Куката живее в кучкарник

26.02.2015 14:42 | Видян 1397 пъти

Бившата на Куката живее в кучкарник

Бившето гадже на актьора Мариан Вълев, с която си парнираха и в киното в "Под прикритие", живее в същински кучкарник. След краткотрайната им, но бурна връзка, Снежи Макавеева е намерила компания в лицето на 5 кучета. Нейният жженски домашен любимец е родил 4 паленца, които спят в леглото на красавицата.

Моделката и актриса имала страст към кучетата и не искала да се разделя с новите попълнения, но родителите й настоявали. Семейството й нямало как да се грижи за всички любимци, а пък Снежана почти не се прибирала вкъщи от купони или ангажименти.

Макавеева и Куката се влюбиха по време на снимките на "Под прикритие". Връзката им не издържа дълго, а една от причините бе, че Мариан е с 15 години по-възрастен, пише "Галерия". Вълев си падал плейбой, а младото му гадже непрекъснато му вдигало сцени на ревност. Той не можел да понася  лигавите й прищевки и набързо я разкарал.

Дори потенциалът на моделката в леглото не успял да задържи Куката. Лудата Снежана е известна с разкрепостеното си поведение. На кандидатстуденсткия си изпит по актьорско майсторство направила стриптийз пред комисията, а преди няколко години се сдоби с присъда за вандалски прояви в Милано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !