Благо Георгиев не се дава на Христина

25.10.2008 09:00 | Видян 18765 пъти | Гласували 1

Благо Георгиев не се дава на Христина

Благой Георгиев си остава ерген, въпреки плъзналите слухове за сватба с приятелката му Христина. “Какъв брак?! Няма такова нещо. Не знам кой ги измисля тези неща. Не сме говорили за по-сериозно обвързване”, сподели футболистът пред СЛАВА. Той обаче побърза да допълни, че с бившата гимнастичка от ансамбъла се обичат много. “Заедно сме. Всичко между нас е наред. Говори се, че се караме, че се разделяме, но вече сме свикнали да не обръщаме внимание на тези неща. Разбираме се чудесно, страшно си пасваме като характери, знаем какво мисли другият. Е, понякога има търкания, но те са нещо нормално. Все още обаче не сме готови за такава сериозна стъпка, каквато е бракът!”, разсъждава той.

Какъв е изводът? Плейбоят не иска да се дава. Известно е, че Благой обича нощния живот и компанията на манекенки и красавици. А ако се ожени, малко или много тези забавления ще намалеят. От друга страна, приятелката му Христина също не е очарована от идеята да се омъжва на този етап. Една от причините за това е крехката й възраст. Красавицата е на 23 години. И е убедена, че трябва да изчакат поне още 2-3 години.

Иначе двамата за заедно от четири години, ако не броим раздялата неотдавна. Хриси е следвала Благой навсякъде. Преди да се върне отново в Славия, халфът мина през испанския Алавес, сръбския Цървена звезда и немския Дуисбург. Момичето неизменно е с любимия си, въпреки слуховете за постоянни изневери. Докато преди няколко месеца не го напуска. Приятелите им смятат, че е окончателно. Георгиев се появява тук-там с различни жени. Спрягат го с фолкфурията Анелия, с тв водещата Симона Първанова. Емануела парадира, че е имала нещо с него. В крайна сметка плейбоят се връща при голямата си любов Христина. Как я е накарал да му прости, си е негова работа. Важното е, че отново са заедно.

Ето какво споделя Хриси за връзката им преди около година пред 7 дни спорт. “Аз го харесах и направих първата стъпка. Запознаха ни близначките от ансамбъла Галя и Валя Танчеви. Благо е мой тип – мачо. Сватбата не е гаранция за по-голямо щастие и подписът не крепи връзката. Искам да имам три деца. Но всичко с времето си. Предложи ми да се сгодим в голям ресторант в Истанбул. Имаше поне 2000 човека. Той взе микрофона и ми подаде пръстена. Цялата зала ръкопляскаше”, разказва хубавицата.
И двамата са ревниви, и двамата са доста харесвани от противоположния пол. Но са свикнали с това положение. Благой е пословично известен със своята суетност. Не излиза без да си сложи гел, ходи на маникюр, облича се със стил. Даже преди време президентът на Славия Венцеслав Стефанов му беше направил остра забележка, че е прекалено конте за футболист. Благо надмина суетата си, когато си купи не луксозен автомобил, както правят другите маже, а цял самолет! Но заявява, че на първо място за него е футбола и не би го зарязал заради манекенство или нещо друго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !