Анелия: Аз и Галена си изиграхме най-добре картите

23.02.2015 10:48 | Видян 8627 пъти

Анелия: Аз и Галена си изиграхме най-добре картите

Анелия бе гост в „Преди обед“ по бТВ, където откровено сподели, че според нея тя и Галена са най-заслужилите приза „Певица на годината“. Всяка година именно този приз е най-оспорван и често предизвиква скандали и ревностни коментари сред почитателите. Певицата сподели, че няма специален човек в живота си, но очаква скоро да намери такъв.

 

Има ли човек, на който казваш „Обичам те“?

Анелия: Няма. Ухажори много, но…

Кои романтични жестове са успяли най-силно да те докоснат, от мъж към теб?

Анелия: Аз съм жена, която обича да е ухажвана, глезена, да получавам подаръци. Имала съм много жестове. Всяко едно нещо, което е правил партньорът до мен, е било специално. Глезена съм по всяко едно време на годината, когато съм имала човек до себе си. От година и половина сериозната ми връзка приключи и сега съм по-отдадена на работата си. В личен план нямам нищо по-специално.

 

Самотата не ти ли тежи?

Анелия: Не се чувствам самотна, тъй като човек трябва да знае какво иска от живота си. Последната ми връзка приключи, заради това, че аз не исках да родя дете. Не бях готова на този етап и приех да продължа живота си концентрирана единствено и само върху работата си. Това не означава, че в бъдеще не бих родила дете.

 

Какво цел имаш сега? Очевидно си човек, който си гони целите?

Анелия: Непрекъснато, даже не знам кога да спра. Всичко трябва да е хармонично. Човек е хубаво да има партньор до себе си, защото така се чувства на 100% пълноценен. Щастлива съм от това, което имам. Животът ми е прекрасен, всеки ден благодаря на Господ. Понякога на празници и на определени моменти ми е липсвало.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !