Дейвид Духовни съди "Дейли Мейл"

23.10.2008 10:40 | Видян 1988 пъти

Дейвид Духовни съди

Дейвид Духовни съди в-к „Дейли Мейл“ заради публикуван материал, в който се твърди, че актьорът изневерява на жена си, актрисата Тиа Леони. Звездата от „Досиетата Х“ е завел дело за клевета срещу британския ежедневник във Върховния съд в Лос Анджелис, Калифорния.

Предявеният от него иск е за 1 млн. щатски долара като компенсация за причинените му „неимуществени щети“ и „инвазия“ в частния му живот. Според „Дейли Мейл“ Духовни е изневерил на жена си с тенис-инструкторка на име Едит Пъкей – нещо, което актьорът категорично отрича.

Самата Пъкей твърди, че двамата с Духовни са само приятели и отвреме-навреме играят тенис. Като по ирония на съдбата, Духовни получи „Златен глобус“ за ролята си в „Californication" – филм, в който той играе обсебен от жените писател. Наскоро 48-годишният актьор пък премина рехабилитационен курс в специализирана клиника, където лекуваше „пристрастяването“ си към секса. Духовни и Тиа Леони са женени от 11 години, но преди няколко месеца се разделиха. Двамата има 2 деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Няма коментари към тази новина !