Николета проклела леглото на Алисия

17.02.2015 11:44 | Видян 2240 пъти

Николета проклела леглото на Алисия

Николета Лозанова проклела Алисия, вярват близки на фолк певицата. Те са убедени, че виновна за раздялата е именно плеймейтката, която през 4-те години връзка на Ники Михайлов с врагинята й така и не се примирила с любовта им. „Нищо чудно и по врачки да е ходила. Тя по всички възможни начини се опита да ги раздели, дори сватосва Ники с нейни приятелки. Когато това не проработи, е прибегнала до други методи“, съмняват се приятелки на Алисия.

Според тях НиЛо е направила магия на двамата да нямат общо бъдеще заедно. Певицата й била трън в очите не само защото е бивша на Валери Божинов и има син от него, но Николета още си падала по Ники Михайлов. Според тях Лозанова дори се заяждала с Алисия на тема деца. Наскоро тв водещата изрази съжалението си относно слуха за раздялата между Ирина Шейк и Роналдо.

„Е, да! В това отношение, че си нямат общо дете, и аз я съжалявам, но при доста двойки сценарият не е приказен и тази частица от пъзела не си е на мястото! При тях обаче нещата скоро ще се наредят!“, написа Николета. Според феновете на Алисия, всъщност тези думи били насочени именно към фолк певицата, пише България Днес. Разбира се, твърде е вероятно нещата да са точно толкова прости, колкото изглеждат и светът да не се върти около Алисия. Но каква е истината, само те си знаят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !