Глезят ВИП-ове с пастет от сърна

11.02.2015 09:37 | Видян 2593 пъти

Глезят ВИП-ове с пастет от сърна

Гозби по рецепти от преди 150 години ще бъдат сервирани на традиционния Виенски бал в София на 21 февруари. Майстор-готвачът Готфрид Ганстерер е избрал за посрещането на гостите мини виенски шницели и мини картофена супа в миниатюрна чашка.

След това присъстващите ще бъдат глезени с пастет от сърна, сервиран с круша, полята с червено вино и сос от касис. Рецептата за основното ястие е от 1864 г., а именно агнешко бутче със сос от куркума и картофен щрудел. Към виното гостите ще опитват сирена от Австрия, а за десерт ще открият комбинацията от кафе и шоколад, поднесена в мус с вишни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тройна цена на поръчка пускат...

Вижте какви ги вършат заместниците на Благомир Коцев,...

Мария се омъжи за новия си любим...

Попфолк дивата Мария отново облече булчинска рокля –...

Няма коментари към тази новина !