Глезят ВИП-ове с пастет от сърна
11.02.2015 09:37 | Видян 2593 пъти

След това присъстващите ще бъдат глезени с пастет от сърна, сервиран с круша, полята с червено вино и сос от касис. Рецептата за основното ястие е от 1864 г., а именно агнешко бутче със сос от куркума и картофен щрудел. Към виното гостите ще опитват сирена от Австрия, а за десерт ще открият комбинацията от кафе и шоколад, поднесена в мус с вишни.


свързани новини
Модна къща Принцес облякоха дебютантките на Виенския бал
Раздадоха годишните награди за благородство Charity Awards 2013
НАЙ-НОВИ
Тройна цена на поръчка пускат...
Вижте какви ги вършат заместниците на Благомир Коцев,...
Мария се омъжи за новия си любим...
Попфолк дивата Мария отново облече булчинска рокля –...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !