Глезят ВИП-ове с пастет от сърна

11.02.2015 09:37 | Видян 2479 пъти

Глезят ВИП-ове с пастет от сърна

Гозби по рецепти от преди 150 години ще бъдат сервирани на традиционния Виенски бал в София на 21 февруари. Майстор-готвачът Готфрид Ганстерер е избрал за посрещането на гостите мини виенски шницели и мини картофена супа в миниатюрна чашка.

След това присъстващите ще бъдат глезени с пастет от сърна, сервиран с круша, полята с червено вино и сос от касис. Рецептата за основното ястие е от 1864 г., а именно агнешко бутче със сос от куркума и картофен щрудел. Към виното гостите ще опитват сирена от Австрия, а за десерт ще открият комбинацията от кафе и шоколад, поднесена в мус с вишни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Нюйоркска Коледа: Фото на деня

Осветяване на празничната магия! Рокфелер център...

Дядо Коледа като млад и беден, преди...

Дядо Коледа като млад и беден, преди да почне работа в...

Няма коментари към тази новина !