Глезят ВИП-ове с пастет от сърна
11.02.2015 09:37 | Видян 2547 пъти

След това присъстващите ще бъдат глезени с пастет от сърна, сервиран с круша, полята с червено вино и сос от касис. Рецептата за основното ястие е от 1864 г., а именно агнешко бутче със сос от куркума и картофен щрудел. Към виното гостите ще опитват сирена от Австрия, а за десерт ще открият комбинацията от кафе и шоколад, поднесена в мус с вишни.


свързани новини
Модна къща Принцес облякоха дебютантките на Виенския бал
Раздадоха годишните награди за благородство Charity Awards 2013
НАЙ-НОВИ
Сериалът Майките вдъхнови най-новата...
Сериалът на NOVA „Майките” вдъхнови най-новата българска...
Нанси Карабойчева за новото...
Тази събота (26 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !