Появи се незаконна леля на лейди Даяна

10.02.2015 12:44 | Видян 2016 пъти

Появи се незаконна леля на лейди Даяна

Британската кралска фамилия е разтърсена от поредния скандал. 71-годишната калифорнийка Анн Украинетц твърди, че леля на лейди Даяна и се бори за признанието на аристократичното семейство. Възрастната дама от 18 години се опитва да докаже, че е кръвна роднина на починалата съпруга на Чарлз, обяснявайки, че е незаконна дъщеря на дядото на принцесата Лорд Морис Фермой, пише The National ENQUIRER.

Медията твърди, че Украинетц е предоставила „убедителни доказателства”, с които доказва синята си кръв, но кралица Елизабет II и роднините ѝ продължават да се дистанцират от нея и да я обявяват за лъжкиня. Анн работи като учителка в Сан Диего и е убедена, че е плод на аферата на майка си Евелин Ръдерфорт с лорда. По думите тя е научила за биологичния си баща от писмено признание на майка си, скрито в нейна книга, в което се казва:

“ Чарлз не е твоят биологичен баща. Влюбих се в лорд Фермой и резултатът от любовта ни беше ти. Той беше женен, а аз бях негова любовница ” Украинетц разкри пред The ENQUIRER , че тя била шокирана от новината и дори нямала представа кой е лордът.  Нямало как да пита мъжа, който смятала за свой татко, защото той починал през 1966 г.

След кратък размисъл Анн намерила обяснение на нещата и навързала сценария. Тя смята, че майка ѝ и лордът се срещнали покрай неговата съпруга Лейди Рут, която била патрон на театралната група King’s Lynn Players, в която участвала и нейната родителка.

Единственият човек от аристократичните сестри, който вярва на думите на Анн и подкрепя и историята е майката на Даяна - Франсис Шанд Къд, която се пада полу-сестра на Украинетц, ако историята ѝ е истина. През 2004 г. тя издаде книгата „Франсис: Невероятната история на майката на принцеса Даяна”, в която пише:

„На Евелин Ръдерфорт ѝ беше платено да напусне страната с условието да пази своето извънбрачно дете в тайна”. Кралската фамилия и роднините на лорд Фермой категорично отказват да се срещнат с Анн и не искат тя да се подложи на ДНК-тест. „Ситуацията е тъжна. Те предпочитат да се преструват, че не съществувам”, призна Украинетц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !