Ето кой грабна "Грами"!

09.02.2015 12:14 | Видян 1442 пъти

 Ето кой грабна

Наградите „Грами" бяха раздадени на официална церемония рано тази сутрин, на която се състезаваха най-големите имена в музиката. Големият победител безспорно е Сам Смит. Британецът взе "Грами" в три от категориите от т. нар. голяма четворка. Смит взе наградите за най-добър нов изпълнител, както и за песен и за запис на годината за своя хит "Остани с мен". Британецът освен това получи "Грами" и за най-добър поп вокален албум, посочва ДПА. Така той си тръгна с четири отличия от общо шест номинации.

"Татко, мамо, спечелих "Грами", каза, видимо развълнуван, младият британец, след като бе обявен за най-добър нов изпълнител, цитиран от Франс прес. Той благодари на всички и възкликна, че това е най-хубавата вечер в неговия живот. Смит, който е с хомосексуална ориентация, отдели специално внимание на човека, вдъхновил го за баладата "Остани с мен". "Искам да благодаря на човека, за когото е това парче, човека, в когото се влюбих миналата година. Благодаря ти, че разби така сърцето ми, защото ти ми донесе четири "Грами", каза Смит.

22-годишният синеок поп и соул изпълнител завладя САЩ и света със своите балади "Остани с мен" и "Аз не съм единственият", както и с първия си албум, "В самотния час", отбелязва Франс прес.

Можете да видите снимки на най-добре облечените известни личности на червения килим в нашата Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ако искаш да си силен, научи се да се...

Ако искаш да си силен, научи се да се биеш сам

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !