Кристо храни гаджето с хот-дог

06.02.2015 15:46 | Видян 5151 пъти

Кристо храни гаджето с хот-дог

Рапърът Кристо е влюбен до уши! Ексцентричният изпълнител е хлътнал яко по много по-младата от него девойка - Кристин, с която имат връзка от няколко месеца насам.
Топпапараците на "България Днес" станаха свидетели на един от обичайните следобеди, които прекарват младите влюбени. Красивата единадесетокласничка така е завъртяла главата на изпълнителя, че Кристо се е превърнал в истински кавалер. Рапърът я взима всеки ден от даскало и я води на обяд.

За разлика от повечето родни звездни двойки изпълнителят и половинката му предпочитат да похапват не лъскави блюда в скъпарски ресторанти, а от улични будки за бързо хранене. Мазният и калоричен хот-дог, който Кристо купи на гаджето си, със сигурност не е най-подходящата храна за една млада дама, но когато си едва на 17 години, може да си позволиш нещо по-калорично.

Половинката на певеца все още е ученичка, но по нищо не отстъпва на каките, които тичаха след Кристо, преди да намери любовта в лицето на Криси. Разликата им е цели 14 години, но както една стара мъдрост твърди - за любовта годините не са от значение.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !