ЕКШЪН: Явор Бахаров псува и блъска Калина Паскалева

05.02.2015 12:25 | Видян 8394 пъти

ЕКШЪН: Явор Бахаров псува и блъска Калина Паскалева

Младият актьор Явор Бахаров се забърка в поредния шумен скандал. Братът на Захари Бахаров нападна екип на предаването "Папараци" на Николета Лозанова, който провеждаше социален екперимент в центъра на София. Видимо пиян и вероятно дрогиран, Явор псува и блъска екипа, а за финал дори открадва мобилен телефон на човек от предаването. Сред жертвите на Явор е и Калина Паскалева, която е редактор в тв шоуто. Тя е блъскана от Бахаров и псувана звучно от него, пише "Уикенд". "Беше невероятно агресивен, такова нещо не съм очаквала", потресена е младата писателка, която вече е подала жалба в полицията.

Скандалът избухва миналата събота вечер, на 31 януари. Екипът на тв шоуто е позициониран на ул. "Раковски". Целта е да се проведе последният от поредицата социални екперименти. Темата на социалното разследване е как се държат звездите със своите фенове, когато около тях няма камери и фотографи.

Сред заснетите е Явор Бахаров, който забелязва тв екипа пред тертъра след края на представлението. Първата реакция на акьора е доста красноречива и съвсем безобидна на фона на последните събития - той сочи среден пръст. Малко след това Бахаров открадва мобилен телефон на шофьора на папарашкия екип и побягва. В опит да си върне собствеността, шофьорът хуква след него, но не успява да го догони.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !