Алисия с лице за 50 бона

05.02.2015 11:54 | Видян 3076 пъти | Гласували 1

Алисия с лице за 50 бона

Според капацитети в естетичната хирургия брюнетката е вложила малко над 50 000 лева само в корекцията на лицето си, което според дългогодишните й приятели вече окончателно е изгубило първоначалния си вид.

Самата Алисия не крие за корекции върху себе си но отказва да даде точна бройка. Споделя, че още преди години си е резнала нослето заради комплексите, които я измъчвали от тийнеджърските си години. Поради тази причина се подложила на ринопластика и е повече от доволна от крайния резултат.

Бившата на Валери Божинов открехва информация и за напомпания си бюст, който наблъскала със силикон заради спихналото си деколте и липсата на самочувствие. Според звездата на чалгата всички останали корекции са прекалено малки, за да подлежат на какъвто и да е коментар.

Най-скъпата инвестиция във физиономията на певицата е белосаната й усмивка, за която тя е платила 30 000 лева. Холивудския еталон за орална красота постигнала чрез изваждаме на зъбите й и поставяне на американски импланти. Бялата фасада обаче се крие изпод добре оформени с хиалуронова киселина джуки. Изпод устните на Алисия се мъдри малка брадичка, която чалга дивата също префасонирала в пластичен кабинет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !