И Венета Райкова се вманиачи по фитнеса

04.02.2015 10:14 | Видян 2027 пъти

И Венета Райкова се вманиачи по фитнеса

Влязла във фитнеса и направила 3 серии по 15 снимки. Този лаф вече не се отнася само за Антония Петрова, но и за Венета Райкова, видя HotArena. Явно вече е на мода безработните да бягат на кростренажора в залата. Примерът на фитнес маниаците последва и бившата тв водеща, която никога преди това бе беше хващала гира.

Венета Райкова дори беше подигравана от зевзеци, че прилича на бременна хлебарка заради кльощавите си крака и голямо коремче. Сега обаче друга песен ще запеят – Тишовица доста се е стегнала през месеците, в които стоя без работа. Вместо наедряло тумбаче, тя е направила плочки и талия с идеални пропорции.

Райкова се е стегнала и в бедрата, ханша, въобще – отслабнала е като цяло, което е похвално. Дано обаче не я обземе манията на Антония Петрова, например, която толкова се запали по фитнеса, че заприлича на Жива Барби. Талията на бившата Мис България е има-няма една педя, краката й са като клечки, а лицето – изпито. Близки на Венета се притесняват да не се подмами и тя по манията за отслабване. „Ако скоро не си намери работа, от нищоправене може съвсем да се свърши“, клатят глава нейни близки колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !