Антония Петрова: Заслужила съм си богатството

03.02.2015 13:47 | Видян 2813 пъти

Антония Петрова: Заслужила съм си богатството

Антония Петрова проговори за парите на мъжа си, за кожените палта, богатството и славата. Мис България 2009 заяви, че не й пука дали я обсъждат и обиждат колко пари има, какви кожени палта и бижута притежава, тъй като е заслужила всяко едно от тях и не се срамува от това.

Миската също така сподели, че не дружи хора, които са под нейното социално ниво. „С Александър нямаме много приятели. Смятам, че те трябва да са от нашия социален кръг, а не по-долу“, споделя миската. В интервю с Кристина Патрашкова, Антония Петрова заяви, че не срамува да демонстрира висок стандарт и смята, че нямат право да й завиждат.

„Аз съм заслужила всичко, което притежавам. Зад това не стоят разходи по заведенията, аз съм учила и работила, за да постигна всичко, което искам“, допълни Мис България. Тя отказа да сподели колко кожени палта има, но призна, че са многобройни.

„Няма да назовавам цена, съпругът ми често ми прави подаръци с повод и без повод. Ще кажа само, че няма скъпоценен камък в света, който да не притежавам“, призна миската.

Петрова допълни, че съпругът й наистина е милионер и тя му помага в бизнес делата му в чужбина. „Винаги го придружавам, той не пътува никъде без мен“, откровена е още миската. Тя допълва също така, че не си стои у дома, а работи упорито. Просто е организирала графика си така, че да има време и за пътувания и за семейството си.

Антония Петрова проговори и за бебето. Мис България 2009 заяви, че не е бременна, но мисли по въпроса. Блондинката обаче не смята да става майка скоро, въпреки слуховете, че вече очаква дете. „Не съм бременна, мисля за дете, но не бързам с майчинството. С мъжа ми си говорим за това, но още не сме решили дали да имаме бебе“, откровено заяви тя пред Кристина Патрашкова. „Нямам проблем със зачеването, нито съм ходила в ин витро клиника“ оповести още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !