Абрамович се оженил тайно преди 7 години

29.01.2015 17:31 | Видян 2406 пъти

Абрамович се оженил тайно преди 7 години

Руският олигарх Роман Абрамович се е оженил тайно за Дария Жукова преди цели 7 години, но новината за брака им се появява едва сега. 48-годишният собственик на футболния клуб Челси и бивш губернатор на Чукотка и 33-годишната Даша са заедно от 2005 г. и имат две деца. Даша е трета съпруга на Роман, като той се разведе с втората си жена именно заради любовта си към нея.
Досега медиите винаги са посочвали Жукова като „приятелката на Абрамович", а тя не е опровергавала статуса си пред журналистите.

Дария е от еврейски произход, а баща ѝ е виден руски бизнесмен. Тя е израснала от 10-годишна в Калифорния с майка си. Именно там тя среща Роман навръх Нова година преди десетилетие. Двамата с Абрамович имат син - Аарон Александър, роден през декември 2009 г., и дъщеря - Лия Лу, родена през април 2013 г.

Роман има пет други деца от предишния си брак със стюардесата Ирина, с която бяха заедно 16 години. Дария и Роман живеят в лондонския квартал Кенсингтън, въпреки че притежават десетки имоти по цял свят - две къщи на Карибите, къщи в Москва и в Санкт Петербург, ранчо в Колорадо и др. Собственикът на Челси притежава също така два самолета - Боинг 767 и 737, три хеликоптера, персонализирано Ферари, две лимузини Майбах, Порше, Ролс-Ройс и три яхти. Жукова е куратор по образование и има галерия в Лондон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената, заплашвала Дара Екимова и...

Районният съд в Пловдив постанови жената, която е...

Напрежение и "мръсни номера" между...

13 двойки продължават напред в следващия етап от...

Няма коментари към тази новина !