Учителка напира да е "Мис Плеймейт"

27.01.2015 16:43 | Видян 3276 пъти

Учителка напира да е

Младата даскалка Йоана Зисаки и двойничката на Ели Кучкова - Ралица Петрова, които тази година се борят за титлата "Мис Плеймейт", си правят мръсни номера, научи "България Днес". Дни преди да се разбере името на победителката, 27-годишната гъркиня и надарената Ралица са на нож. Двете момичета са готови на всичко, само и само да изместят другата от първото място.

Причина за скандалите между тях е фактът, че Петрова бе сигурната носителка на титлата още при предварителния кастинг. Ралица е близка с организаторите на конкурса и вече може да се похвали с гола фотосесия в еротично списание. Приликата й с миналогодишната Мис Плеймейт - Елена Кучкова, пък й дава преднина пред останалите кандидатки.

Точно когато победата й беше в кърпа вързана, из медиите се появи сексапилната учителка по гръцки, която също се бори за лентата на "Мис Плеймейт" и се оказа най-голямата конкуренция на Рали. Родената в Солун Йоанна освен като преподавателка си изкарва хляба и като се съблича за еротични фотосесии. Във временното гласуване Зисаки е една от най-харесваните претендентки, но след толкова години на всеки е ясно, че в крайна сметка то няма голяма тежест на самия конкурс.

Непоносимостта между блондинките е осезаема и те дори не криели от останалите момичета, че не се понасят. Ралица била бясна, че гръцката изкусителка се е появила неочаквано и е заплашила сигурното й първо място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !