Съжалявам за скандала си с Алисия, сега не бих го направила

26.01.2015 13:35 | Видян 3841 пъти

Съжалявам за скандала си с Алисия, сега не бих го направила

Плейметката Златка Райкова се разкая в телевизионно интервю за скандалите, в които е участвала преди години, видя BLife. Блондинката обяви, че е добър човек и има неща, случили се през годините, с които не се гордее.

„Аз съм добър човек. Чувствам се добре в кожата си. И винаги е било така. Винаги съм търсила хармония, за да се чувствам добре.”, заяви в „Папараци” Злати. Красавицата призна, че преди не се е впечатлявала на жълтите писания, но сега не е така. „Сега много ми пука.”, разкри Райкова пред фолк чудото Камелия.

Златка се върна в миналото, когато воюваше с певицата Алисия. Двете се размениха остри реплики в медиите, които все още тежат на плеймейтката. „Този скандал ми беше излишен. Беше глупав и дори простоват.”, обясни Злати. „Не се гордея с това нещо. Съжалявам, че се разигра такава драма между нас двете. Това беше голямо недоразумение. Сега не бих го направила.”, продължи изповедта си пред Камелия тя.

Златка Райкова сподели, че се е извинила на Алисия, която просто замълчала. „Лично й се извиних. Казах й, че много съжалявам и се надявам всичко да остане в миналото.”, върна се назад във времето горещата плеймейтка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !