Емил Каменов: Месечков, Аръков и Мартин са неосъзнати гейове

14.01.2015 14:27 | Видян 3315 пъти

Емил Каменов: Месечков, Аръков и Мартин са неосъзнати гейове

Охранителят Емил Каменов, който нашумя покрай участието си в „Къртицата” и „Биг Брадър Ол Старс”, заяви пред камерата на BLife, че не се чувства звезда и добави, че в България няма лица с подобен статус. Той е категоричен, че искреността и откритото му поведение са се харесали на хората, които го определиха за любимата риалити звезда. „Просто бях искрен. Бях това, което съм. Искреността не можеш да я монтираш, резнеш. Като си искрен показваш същността си, характера си”, заяви татуираният мъж.

Каменов засегна и темата за истинските мъже в наши дни. „Да си мъжкар означава да си отстояваш своето. Да казваш нещата в прав текст”, смята Каменов. Мускулестият мъж призна, че голяма част от мъжете са преминали на другия бряг. „Нямам много против тях, но не уважавам онези, които ми го натрапват”, поясни пред камерата той.

Емо изрази мнението си и заяви, че актьорът Иво Аръков, танцьорът Наско Месечков и моделът Мартин Мартинов са неосъзнати хомосексуалисти. „Няма да ми се сърдите, но не знаете на коя страна да легнете”, обърна се той към тримата. „Актьорчето, манекенчето и танцьорчето ми идват малко неосъзнати. Това е мое мнение, а предполагам и на много други хора. Не знаят да се пипнат или да не се пипнат. Скоро обаче ще се ориентират”, прогнозира Емил.

След финала на шоуто риалити героят, който вече не работи като охранител, сподели, че продължава да комуникира с Китаеца, Петя Буюклиева и Тошко Славков.

автор: BLife

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Слави: Измама с моето име, не...

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че...

Орлин ударно изрусен

Орлин Павлов, който явно белее, откак мина 40 г., ударно...

Няма коментари към тази новина !

*}