Калина Паскалева: Вулева, не си прави таш.к с мен

12.01.2015 12:26 | Видян 2047 пъти

Калина Паскалева: Вулева, не си прави таш.к с мен

Изкусителката Калина Паскалева скочи на Албена Вулева. Войната стартираха водещата и майката на Паскалева още по време на риалити шоуто. Напрежението ескалира, когато Вулева обвини Калина, че си е просила вниманието и свалките на Ники Китаеца в Къщата.

„Моята дъщеря продължава в „Биг Брадър". Албена Вулева не можа да я катурне, но ще катурне себе си, когато Калина излезе. Не подозира възможностите й. Бог да й е на помощ", написа тогава майката на изкусителката.

Тези дни по темата се изказа и самата Калина, която до този момент странеше от словесния скандал.

„Скъпа ми Албена, предупредих те и във ВЪПРОСНАТА тоалетна, за която пишеш, ВНИМАВАЙ! Казах ти много други неща, които цял живот ще помниш! И не ме попитаха дали съм добре, а защо те гледам лошо. И това беше най-малкото, което заслужаваш, след като си позволяваш да правиш коментари по адрес на МАЙКА МИ!

Пак ще ти напомня - ВНИМАВАЙ! С мен ТАШАК ( МАЙТАП ) не е добре да си правиш!!!", закани се тя.

Ето част от коментар на Албена Вулева публикуван в интернет сайт, подразнил секси изкусителката:

... Изобщо даже не ме интересува чуждият резил, пък бил той и в национален ефир. Обаче синдромът е опасен. Защото два дни по-късно в една обществена тоалетна, една, за която вече с възмущение съм писала, и за която отново се говори (абе, защо така неподготвено се изказват хората, бе), че и тя била журналист и писателка, след като я попитаха мои приятели дали е добре, защото изглеждаше бледа, наплашена, опулена и ме гледаше, сякаш е натровена, подпирайки се на мръсните плочки на кенефа, та тя от своя страна ги контрира с въпроса, ама с най-сериозния си, изискан и интелектуално извисен писателско-журналистически тон:

"Вие ташак ли си правите с мене?"..."Ташак"! Из речника на българския писател и журналист от централна медия - отново. Има на какво да се научи човек....по телевизионни студиа, по обществени тоалетни... Друго си е да пообщуваш с колеги и интелигенция, да обмениш опит, речник, теми - винаги има какво ново и интересно да научиш. Ще знаеш какво се "кльопа", кое е "ташак". Затова сега ще ви разкажа за един огромен "ташак"(тая само да не ме съди за авторски права над тая дума, нали е авторка, а и май това и е основният лайтмотив в творчеството...), свързан с Китаеца, защото жълтото се "кльопа", според Сашо Диков, а той нека се върти нервно в стола на Венета Райкова, като му взема сега китайската тема! Ха така!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !