Динев заключи Емануела у дома

10.01.2015 15:17 | Видян 3654 пъти

Динев заключи Емануела у дома

Брюнетката, която е в напреднала бременност и се очаква да роди всеки момент, изпадала в ужас само при мисълта, че трябва да излиза. Причината се крие в заледените и непочистени софийски улици. Брюнетката, която е в напреднала бременност и се очаква да роди всеки момент, изпадала в ужас само при мисълта, че трябва да излиза. Те я ограничила всичките си срещи, а желаещите да я видят я посещават в апартамента й.

Половинката й - милионерът Димитър Динев, също е забранил на любимата си да рискува здравето си по ледените пързалки в София. „Емануела излиза само в много краен случай. В останалото време се е барикадирала у дома и си почива", издават приближени до синеоката изпълнителка. Фолк певицата се отказа от музикалните си ангажименти още в началото на декември, тъй като е в напреднала бременност и вече е опасно за здравето й да работи с корема. Емануела се е заканила, че след като роди, ще изчака само две седмици и отново ще се върне на сцената.

Чалгаджийката изкарала коледните и новогодишните празници със сина си Христо от предишната й връзка и любимия си Димитър. Милионерският син зарадвал половинката си с ефектен подарък - чанта на „Луи Вюитон" за над 3000 евро. Противно на слуховете, че са се разделили, те са си заедно. Родителите на младото момче са категорично против фолк звездата и оказват натиск на Димитър да я зареже. Той обаче се е опълчил на родата и е плътно до Емануела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майкъл Джексън имал дългове за над...

Когато Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 година от...

Кафе с Волга в Кова, Монако

Оригиналната историческа сладкарница Кова е на...

Няма коментари към тази новина !