Майли прокърви от наркотици

08.01.2015 14:21 | Видян 2054 пъти

Майли прокърви от наркотици

Майли Сайръс промотира предстоящия си концерт в социалната мрежа с доста нестандартен кадър. На него певицата кърви от носа, а пръстите ѝ също са омазани с лепкавата телесна течност. Над снимката звездата написа: „Най-лошата част от деня ми!”.

Снимката веднага роди злостни коментари, че Майли прекалява с дрогата и носът ѝ вече не издържа на шмъркането. Те обаче може и да не са лишени от смисъл.

Певицата е известна с купонджийския си нрав и афинитета си към леки наркотици. Тя не спира да демонстрира любовта си към марихуаната, а нейни приятели издават, че е опитвала и други прахообразни субстанции.

Неотдавна Майли възропта срещи критиката, че се друса и заяви, че използва „щастливи наркотици, които помагат да се социализираш”. Сайръс потвърди, че баща ѝ Били Рей и други нейни близки постоянно я карали да влезе в рехабилитационна клиника, но тя не смятала да го направи.

Поведението ѝ е не само лош пример за подрастващите, а може да се окаже фатално за нейното гадже Патрик Шварценегер. Синът на Арнолд и Мария Шрайвър има поставен ултиматум от родителите си да избере между любимата и наследството си. Ако продължи връзката си с певицата, Патрик най-вероятно ще загуби отделените му 32 милиона паунда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !