Андреа призна, че е ходила в ин витро клиника

08.01.2015 13:23 | Видян 2166 пъти

Андреа призна, че е ходила в ин витро клиника

Фолкпевицата Андреа категорично отхвърля слуховете, че е бременна. В интервю за „LOVE style“ тя обяснява, че папарашката снимка с половинката й Кубрат Пулев в ин витро клиника е истинска, но тя не се е подлагала на процедура за зачеване. „Бяхме на посещение на наша приятелка, която е там. Явно се изопачават нещата”, заявява певицата. Тя е убедена, че иска любимият й Кубрат да е баща на нейните деца. „На този етап не съм взела сериозно решение да имаме дете, но разбира се, че го искам по-нататък. Когато гради кариера една жена, нещата се случват по-бавно”, казва Андреа.

Тя дава яснота и дали тази година ще има сватба и ще стане законна половинка на боксьора. „Това се превърна в някакъв национален проблем. Кубрат не се притеснява от брака. Много неща сме обсъждали, които касаят бъдещето ни, но ще ги споделя, когато вече сме готови”, казва още певицата.

Тя говори открито и за отношенията си с Николета, с която не си говореха години наред. „Бяха някакви женски разправии. Но сериозна причина да се караме няма. Чрез трети лица се сдобрихме. Вече не сме на 20 години, но поддържаме добри отношения”, доверява още Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !