MAD TV организира четвърти "MAD Secret Concert от Coca-Cola"

17.10.2008 15:20 | Видян 10309 пъти | Гласували 1

MAD TV организира четвърти

След трите суперуспешни “Тайни концерти” на MAD TV  с Десислава, Графа и Анелия, ред е на четвъртия “MAD Secret Concert от Coca-Cola” за България. Екипът на MAD TV определи дата за новото музикално събитие – 18 ноември 2008г.!

Подготовката на концерта вече тече с пълна сила, но мястото, на което ще се проведе, както винаги се пази в пълна тайна. Творческата концепция на "Secret Concert" е, че на специално и неочаквано място, артистите показват различна страна от своето амплоа, представяйки изцяло нов и нестандартен за тях репертоар. MAD TV винаги изненадва с необичайните си избори за място на концертите - пейнтбол зала в запустяла фабрика (Десислава), закрит тенис корт (Графа), а няколко месеца по-късно и метростанция за тайния концерт на Анелия. Kакъв ли ще е избора на MAD сега? Очаквайте неочакваното!

Екипът на MAD TV, пази в пълна тайна и името на новия български изпълнител, който ще бъде звездата на четвъртия "MAD Secret Concert от Coca-Cola”. Но и този път организаторите на тайния концерт дават жокер на публиката, като разкриват, че новата българска звезда, която ще се качи на “тайната” сцена, e живяла на много места по света, но никога не е посещавала Испания.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}