Алисия: Аз съм муза на Николета, възприемам я като фен, не като хейтър

25.12.2014 16:39 | Видян 3951 пъти

Алисия: Аз съм муза на Николета, възприемам я като фен, не като хейтър

Алисия си прави равносметка за изминаващата вече година и споделя в интервю, че се старае да не хаби излишни нерви за събитията, с които се сблъсква. За войната с Николета Лозанова певицата казва:
"Война не водя с никого. Явно съм й муза, след като вече 4 години не спира да се занимава с мен. Възприемам я като фен, а не като хейтър“.

 "Да, с всеки изминал ден се чувствам все по-силна и самоуверена и, когато животът ме постави в неприятна за мен ситуация, не си казвам: „Защо на мен?”, а си казвам: „ОК, ще се справя и с това!” Човек никога не трябва да губи вяра в себе си, защото именно това го прави силен и му помага да преодолява трудните моменти", откровена е Алисия.
 А ето какво си пожелава да й се случи през 2015 г.

 "Здрава, мирна, плодотворна и изпълнена с хубави моменти - това пожелавам и на всички българи! През 2014 имаше много бедстващи хора, дано тази година да е по-добра и дано нашите управници намерят баланса в управлението на държавата ни и да осигурят по-добри условия за живот тук, за да бъдат по-малко младите хора, които търсят развитие в чужбина", категорична е изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !