Васко, ти ли си?

23.12.2014 09:05 | Видян 2577 пъти

 Васко, ти ли си?

„Васил Найденов ли е това? Не може да бъде! Заприличал е на дядо", потресени коментираха зрители днес сутринта, когато по Би Ти Ви се появи естрадната легенда. Наистина, Кеца изглеждаше видимо състарен от последната си медийна изява. За последно изпълнителят на „Адаптация" даде интервю за телевизията през лятото, когато изглеждаше доста свеж и ведър. Сега, само 4 месеца по-късно, той сякаш е остарял с 10 години!

Очевидно проблемите с парите са се отразили недобре на любимеца на публиката. Както е известно, Васил Найденов е сред най-ощетените от фалита на КТБ и загуби над 600 000 лева в банката. Певецът е напълно отчаян, че ще си върне парите, но въпреки това не спира да се бори за тях.

„Интелектуалният потенциал у нас отстъпва на властващия простак. Нищо не правим в България, за да си върнем правата, които ни принадлежат", сподели в интервюто си Васил Найденов. „В България ни предоставят ненужно пъстър живот, който живеем. Защо ни се случва това? Сериозен въпрос. Все едно ще живее 200 години и от тях 50-60 можем да си позволим да пилеем. Всички трябва да се борим за по-добро, а не да ни вкарват политиците в рамки. Ако всеки един от нас намери време, за да издигне истината около себе си на друго ниво, ще можем да изградим един по-друг свят", сподели още той.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !