1232 елфи и джуджета се събраха в София

22.12.2014 13:02 | Видян 1383 пъти

1232 елфи и джуджета се събраха в София

1232 eнтусиасти, маскирани като елфи и джуджета, се събраха снощи в най-големия увеселителен парк на закрито на Балканите, в опит да подобрят рекорд на Гинес. Беше спазен строгият регламент всички да са облечени в червено и зелено и да носят шапки с елфски уши, като организаторите предоставиха аксесоари на всички желаещи. Участниците бяха преброявани със строг пропускателен режим с гривни с уникални номера, като всяко влизане беше заснето в присъствието на нотариус. Най-малкият елф с костюм беше на 3 месеца, а най-възрастният участник - на 72 години.

„Въпреки силното желание на всички елфи и джуджета, за съжаление, не успяхме да подобрим рекорда на Тайланд от 1762 участника. Те ни изненадаха преди броени седмици. Ако се борехме с рекорда на Великобритания от миналата година с 1060 помощника на Дядо Коледа, щяхме да сме го бутнали“, обясниха организаторите от FUNtasy Ring Park. „Но пък се забавлявахме много и ще опитаме отново догодина. Няма да се отказваме“, категорични са те.

Един от участниците в опита за подобряване на рекорда получи уникален all-road велосипед с 3,7-инчови гуми, който се движи по всякаква настилка, включетелно лед и сняг. Още 20 награди от специалната „елфическа“ томбола ще бъдат обявени днес на фейсбук страницата на увеселителния парк и ще могат да бъдат получени срещу гривна с уникален номер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !