Митьо Пищова отива в старчески дом

16.12.2014 15:41 | Видян 2177 пъти

Митьо Пищова отива в старчески дом

Любимецът  на народа Митьо Пищова остава без любимите си 40 – килограмовите манекенки  и  безкрайните купони.  

Несгодите дебнат  Димитър Маринов от всеки ъгъл.  Фенът на "жакузитата"  закъсал сериозно със здравето, останал без пукнат лев, спрели му тока и бил  осъден е за дългове към ВиК, информира TV7.  

Пищова едва се спасил от  ампутация на левия крак. Той бил подложен на скъпо  лечение. От месец  Маринов бил в болницата, тъй като не можел да  се грижи сам за себе си.

Заради безизходицата, в която се намира,  великотърновецът  може да бъде настанен в старчески дом.

Известният с многословните си разкази за купони и манекенки, сега Пищова не каза почти нищо пред камерата на медията заради тежкото си състояние. Той само призова  приятелите си да му помогнат. Шоуменът е затънал в дългове и е останал без пукнат лев, а се налага да бъде преместен в клиника за рехабилитация.

"В момента няма никакво шоу. Димитър Манов или по-известен като Митьо Пищова лежи при мен от 11 ноември. Има две основни заболявания - сърдечна недостатъчност и захарен диабет. Вследствие на захарния диабет е получил лека степен бъбречна недостатъчност. По повод затлъстяването, което има, е извършена тази година оперативна интервенция на коляното, но вследствие на сърдечната недостатъчност и обездвижването, той получи една тежка инфекция на оперативната рана, вследствие на което получи сепсис. Състоянието му беше много тежко. Първите дни беше изцяло обездвижен, залежал, с висока температура. Използвахме голям ресурс от медикаменти, с цел да бъде подобрено състоянието му и постигнахме значителен успех", казва лекуващият му лекар.

Екипът на великотърновската болница е направил елха заради Митьо и ще посрещат с него Коледа и Нова година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !