Врачката на Бойко, Станишев и Доган в "Ясновидци"?

16.10.2008 12:40 | Видян 3870 пъти

Врачката на Бойко, Станишев и Доган в

Стартира кастинга за втория сезон на „Ясновидци“, пише 19 минути. Вече се на лице и първите по-екстравагантни кандидати. Сред тях се откроява жена, която твърди, че е личната гадателка на Бойко Борисов, премиера Станишев и Ахмед Доган! Едновременно!

Възрастен самотник, живеещ в почти безлюдно селце видял рекламата по бТВ и пропътувал пеша разстоянието от 30 километра само, за да се обади и да кандидатства. Той пък заявил, че има способността да вижда и общува с митични горски същества и духове. Но най-фрапиращият случай определено е този на млада жена, която директно заплашила, че ако не одобрят кандидатурата й ще направи ужасяваща черна магия на целия екип.

До края на кастинга на 24 октомври остава малко време, а на телефона и и-мейла на шоуто продължават да валят кандидатури на желаещи да се докажат като топ-ясновидци. Уменията, които претендират, че имат те са доста разнообразни и варират от съвсем стандартно гледане на ръка до общуване с духове и пророчески сънища.

Всички кандидати обаче, ще бъдат подложени на сериозни предварителни изпитания, за да докажат, че наистина имат способностите, за които претендират. Едва тогава ще бъдат одобрени за участие в „Ясновидци”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !