Чалгарка окраде Крисия

12.12.2014 15:46 | Видян 4023 пъти

Чалгарка окраде Крисия

Най-новото попълнение в редиците на музикална компания "Пайнер" открадна името на откритието на Слави - Крисия, за да го ползва като псевдоним, научи "България Днес".

Крисия Димитрова направи дебюта си на голямата сцена на концерта по случай 13-ия рожден ден на телевизия "Планета" в зала 1 на НДК в началото на декември.
Проверка на "България Днес" установи, че не става дума за съвпадение в имената на двете певици и Крисия не е истинското име на прохождащата попфолк изпълнителка. Пайнерката всъщност се казва Кристина Карпузова и е на 21 години. Момичето е от Гоце Делчев и е студентка в специалността „Народно пеене“. В биографията й пише, че се занимава с музика от малка, а от архивите на "Планета" става ясно, че първоначално тя е лансирана просто като Криси.

Фурорът, който 10-годишната Крисия Тодорова предизвика с таланта си първо с участието си в "Шоуто на Слави", а после и с представянето й на детската „Евровизия“, накарало продуцентите на Карпузова да заимстват името и по този начин да привлекат вниманието и към тяхното откритие, твърдят запознати. Реакциите, разбира се, също не закъсняха.

"България е прекалено малка, за да има две Крисии. Това е безумие. Представяте ли си да се появи втора Мадона или втора Бионсе. Не може да се кръстиш Крисия, при положение че вече има певица с това име, макар и дете, което обаче пожъна огромни успехи с таланта си през последната година", коментират хората в интернет след дебюта на пайнерката.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майкъл Джексън имал дългове за над...

Когато Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 година от...

Кафе с Волга в Кова, Монако

Оригиналната историческа сладкарница Кова е на...

Няма коментари към тази новина !