Истинската история зад "Петдесет нюанса сиво"

12.12.2014 15:09 | Видян 4540 пъти

Истинската история зад

Мултимилионер започва любовна афера с по-млада жена, водейки я в луксозни хотели, на екзотични почивки и пълнейки гардероба ѝ със скъпи маркови дрехи. Нежните чувства се изразяват чрез секс, а той контролира всяка стъпка от живота й. Скъпият лайфстайл обаче се отразява и на поведението в спалнята, като младата жена влиза в перверзен свят на болка и удоволствие, но също и на пълно подчинение. Това е история, позната ни от книгата „Петдесет нюанса сиво” на авторката Е.Л. Джеймс, но за Лили Темпърли (с това име избира да се представи пред света) тя е реална част от живота ѝ.

Лили е красиво младо момиче, което работи като служител във финансовата сфера в Манчестър Сити, Англия. Тя започва афера със сексапилния и безумно богат изпълнителен директор на своята компания, когото нарича Патрий Харингтън. Той има репутация на сваляч  сред жените и акула в света на брокерите и банкерите. За разлика от художествения Крисчън Грей обаче, той е женен. И тя не става негова съпруга, както героинята Анастейша Стийл, а напуска работата си и бяга на хиляди километри от своя властен любовник. Темпърли призна пред MailOnline, че работната ѝ среда е била пропита от похот и пороци.

„Изневярата беше нещо съвсем нормално. Не знам, дали съпругите са знаели, че мъжете им си лягат с други жени. Излизала съм с мъже от офиса в бар, в който всички колеги сваляха халките си и ги прибираха в джоба си. Беше като някакво негласно правило сред тях. Често успяваха да свалят жени само с бутилка шампанско. Парите и влиянието им бяха като магнит за жените, които дори влизаха в ролята на секретарки и асистентки, само и само да прекарат седмица с тях на някоя командировка”, сподели Лили.

На една подобна алкохолна забава тя се запознава с Патрик. Лили никога не е предполагала, че момиче от малък град като нея, може да грабне вниманието на влиятелен и заможен мъж като Харингтън, както и че ще бъде купена с малко шампанско и няколко подаръка.

„Винаги съм си мислела, че той е от онези големи чаровници, които ти говорят глупости, за да ти завъртят главата. Той имаше отличен изказ и репутация сред жените. И все пак, когато ми предложи да излезем на вечеря, се подадох на изкушението, знаейки какво ще се случи вечерта. Продадох се срещу скъпи подаръци и почивки. Той си играеше с ума ми много успешно. Преди да го срещна копнеех за семейство и кариера, но после това сякаш остана в миналото”, сподели Лили. След първите няколко срещи Патарик започва да показва контролиращата си страна и изцяло превзема гардероба ѝ.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !