Пи Диди преби колегата си Дрейк и го прати в болница

11.12.2014 14:16 | Видян 1630 пъти

Пи Диди преби колегата си Дрейк и го прати в болница

Шон Комбс Пи Диди и Обри Дрейк Греъм са се сбили пред популярно заведение в 4,30 сутринта в понеделник (8.12). Очевидецът на случката Сам Снийк публикува в Туитър информацията, че Дрейк е в болница с изкълчено рамо. Пред TMZ друг източник пък разкрива, че Пи Диди е нападнал Дрейк, крещейки му: "Никога няма да проявяваш неуважение към мен".

Според запознати враждата е започнала заради песен, която Дрейк измъкнал изпод носа на своя колега. Сега пък въпросното парче 0 to 100/The Catch Up има две номинации за наградите "Грами".

Източник разкрива, че парчето е било предложено и на двете звезди в началото на тази година. Диди я взел и след това решил да не записва, докато Дрейк се възползвал от офертата. Това обаче не се понравилно на колегата му. Причината двамата да разрешат противоречията помежду си е защото това е първото им засичане по клубове или събития след излизането на песента.

Източници разкриват, че ябълката на раздора всъщност е не толкова песента, а сексапилната изпълнителка Каси- гадже на Диди, към която Дрейк проевявал интерес от известно време.

Снимка: ЕПА/БГНЕС 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !