Майли замести кафето с трева

11.12.2014 13:33 | Видян 1492 пъти

Майли замести кафето с трева

За Майли Сайръс денят не започва с кафе, а с цигарка марихуана. Нищо чудно, че звездата постоянно се усмихва и изглежда живее в собствен свят. Първото нещо, което прави, след като отвори очи е, да ди дръпне от свитата трева.

Певицата дори не крие този свой навик, а го изтъква като нещо яко и препоръчително. Тя бе уловена от папараци да се наслаждава на своята цигарка в 7:30 (американско време) в хотел в Маями. Облечена само по халат и без капка грим. Сайръс съсредоточено пушеше, гледайки панорамата пред себе си.

Майли почти веднага бе придружена от любимия си партньор за пушене – фронтменът на The Flaming Lips Уейн Койн. 53-годишният мъж дори се похвали със своя сутрешен ритуал, като качи снимка в Instagram, на която написа: “Напушвам се със Сайръс. Обожавам това... ”
Уейн и Майли не за пръв път демонстрират заедно любовта си към тревата. Двамата показно се напушиха и в бекстейджа по време на концерта си за сп. V. Звездите са доста близки и често купонясват заедно. Това изглежда не притеснява ни най-малко гаджето на блондинката – Патрик Шварценегер, който се опитва да изчисти имиджа ѝ пред майка си Мария Шрайвър.

„Аз просто се мотая и си пуша трева, така че докато го правя, гледам да върша и други неща”, призна по-рано 22-годишната Сайръс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !