Принцесата на Монако роди близнаци

11.12.2014 13:21 | Видян 2020 пъти

Принцесата на Монако роди близнаци

Принцесата на Монако роди близнаци - момче и момиче. Имената на децата са Габриела Терез Мари и Жак Оноре Рение. Въпреки, че е роден две минути по-късно, престоналонаследник ще бъде  принц Жак.

Бебетата са се родили в родилното отделение на болницата Принцеса Грейс. Те ще носят титлите на старите бастиони на семейство Грималди (династията на Монако). Жак ще е маркиз Де Бо (на името на бастиона в Прованс), а Габриела ще е графиня Карладес (по името на бастиона в Оверн). Щастливото събитие бе оповестено чрез 42 топовни салюта, по 21 за всяко бебе.

Залпът бе даден от бивш форт, който се извисява над морето. След това камбаните на Монако забиха за 15 минути, а накрая засвириха корабните сирени. На вратата на палата ще има и съобщение за раждането, подписано от бащата на близнаците.

Близнаците са първите наследници на принц Албер II и съпругата му. За да избегне подаръците за децата, знатната двойка на Монако призова да се направят дарения на благотворителни асоциации, които те ще посочат.

56-годишният Албер II и 36-годишната принцеса Чарлийн, която е южноафриканска олимпийска шампионка по плуване, сключиха брак на 2 юли 2011 г. на пищна церемония в княжеския дворец. Принцът вече е баща на две извънбрачни деца, които е признал. Статутът им на незаконно родени обаче не им позволява да претендират за престола на княжеството.

Това са 22-годишната Жасмин Грейс, чиято майка е бивша американска сервитьорка и Александър, който е на 11 години, а майка му е бивша френска стюардеса от Того.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разединените звезди в Hell's Kitchen...

Разединеният отбор на Златните в Hell's Kitchen остава в...

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Няма коментари към тази новина !