Брад Пит ужасен, децата искат татуировки

10.12.2014 17:18 | Видян 2443 пъти

Брад Пит ужасен, децата искат татуировки

Брад Пит и Анджелина Джоли обичат да угаждат на децата си, но има неща, които за момента не са склонни да им позволят. Екранната Лара Крофт, която заедно със съпруга си отглежда шестте им деца – близнаците Вивиан и Нокс (6) Захара (9), Шайло (8), Пакс (11) и Мадокс (13) – призна, че любимият ѝ бил ужасен от желанието им да се татуират като нея.

 „Децата ни вече започнаха да разпитват за татуировки. Брад е ужасен. Трудно му е да отказва особено на момичетата ни. Има специална връзка между баща и дъщери и той винаги омеква пред тях”, призна дивата пред сп. Radio Times.

Анджи има около 10 татуировки върху тялото си, като най-големите са разположени на гърба ѝ. Брад също се е изкушил да постави мастило в кожата си, но е по-пестелив от своята половинка.

В интервюто Джоли сподели, че се надява хлапетата им да не станат актьори като тях, а да си намерят „истинска работа”.

„Надавам се да се увлекат по други неща и да се вдъхновят да станат писатели, политици или активисти. Всеки от тях има различен характер, така че вярвам, че няма да тръгнат по стъпките на майка им. Но ако все пак искат да се занимават с актьорство, ще трябва да си намерят паралелно и една истинска работа”, добави Анджелина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бивша учителка съжали, че се е...

Бивша учителка от САЩ, която зарязала преподаването, за...

Столично училище окачи портрет на...

Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София окачи на...

Няма коментари към тази новина !