Роби Уилямс отегчен от музиката

10.12.2014 14:09 | Видян 1377 пъти

Роби Уилямс отегчен от музиката

Поп звездата Роби Уилямс зарязва музиката. "За да съм напълно честен с вас, малко се отегчавам от този статут на поп/ рок звезда", призна Роби и добавя, че след 25 години вече е уморен да прави музика.

Певецът издаде 11-я си студиен албум Under the Radar Volume 1 миналата седмица едновременно с дебюта по номер едно в британската класация за албуми на диска на бившата му група "Тейк дет" "III". Въпреки че продаде около 140 000 копия от албума си, Роби намекна, че би искал да се откаже от кариерата си и да се премести в Германия за новата си работа, защото не смята, че музикант е подходяща професия за баща.

"Обичам те, Германия, винаги съм те обичал и винаги ще те обичам. Искам да направя нещо различно, което включва да живея с теб и в теб. За първи път в живота си искам работа, сносна работа. Сега съм баща и мисля, че най-правилното е да имам работа", каза Уилямс във видео, публикувано на официалния му канал в Ю Тюб. Певецът разкри още, че смятал да стане професионален футболист, докато обмислял новата си професия, но решил, че работата с коли би била най-добрата роля за него и призова германските механици да се свържат с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !