Емануела загърби скандалния имидж

14.12.2007 12:16 | Видян 31451 пъти | Гласували 6

Емануела загърби скандалния имидж

Изкусителката Емануела, известна със скандалния си имидж, реши да направи драстична промяна. Атрактивната дама има намерение изцяло да обнови гардероба си и се зарича, че оттам ще “изхвърчат” дълбоките деколтета, ултракъсите поли и другите предизвикателни тоалети.
След заснемането на клипа на актуалната си песен “Мили мой, ангел мой”, включена в компилацията „Fresh Hits – Есен”, певицата с изумрудени очи се отдала на размисъл относно досегашното си представяне пред публиката. И взела решение за промяна! Остава само да тръпнем в очакване как ще изглежда новата Емануела и с какво ще ни изненада.
На какво точно се дължи промяната на изпълнителката на Ара Мюзик, която проби на музикалната сцена с предизвикателна си и скандална визия, можем само да предполагаме. На въпроса защо изведнъж е решила да стане “по-смирена” фолкфурията не дава конкретен отговор и отвръща само със загадъчна усмивка. Две са предположенията какво е предизвикало смяната на миниполичката с по-консервативни облекла. Може би госпожица “искам секс скандален” е открила голямата любов в лицето на онзи тайнствен мъж, който й подари голям букет от рози и й пътуване до Малта за рождения ден и именно той казва “Не” на разкрепостеното й поведение? Дали причината е в ревността на ново гадже или просто Емануела порасна, предстои да разберем.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !