Драма между Ники Илиев и Саня

08.12.2014 13:55 | Видян 2561 пъти

Драма между Ники Илиев и Саня

Саня Борисова и Ники Илиев безспорно са едно от най-красивите и сплотени звездни семейства у нас. Или поне бяха такова досега. Защото в отношенията им настъпи драматичен обрат и то до голяма степен провокиран от трети човек, пише kliku. Не, нито Саня Борисова, нито Ники Илиев са кръшнали от правия път и не са си хванали любовници. Причината за напрежението помежду им е на пръв поглед доста прозаично и е породено от майката на Ники Илиев – известната дерматоложка Мира Кадурина.

Свекървата на Саня Борисова все по-често сее раздори между младите заради това, че все още не са я дарили с внуче. Припомняме, че от сватбата на Саня Борисова и Ники Илиев вече минаха повече от 3 години, но актрисата още не е забременяла. „Саня се опитва да гледа положително на нещата и да остане спокойна, но всяка жена на нейно място би се притеснила. Тя все по-често се натъжава и се пита да не би проблемът да е в самата нея – въпрос, който може да доведе до лудост всекиго“, разкриват близки приятелки на хубавата Саня Борисова.

Те разказват, че от от няколко месеца насам Саня Борисова се е запалила по т.нар. сакрална архитектура на тялото и редовно ходи на уроци в столичен клуб по мистични практики. Това учение датирало от 65 години, но въпреки че е сравнително ново, много жени с радост споделяли, че благодарение на него са успели да забременеят успешно и да се сдобият с мечтаното отроче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Само на 49 си отиде вокалистът на...

Откриха мъртъв вокалиста на Crazy Town - Shifty...

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

Няма коментари към тази новина !