Калин Врачански зарязан заради Духовникова

04.12.2014 10:15 | Видян 2126 пъти

Калин Врачански зарязан заради Духовникова

Калин Врачански отново е сам. „Приятелската" целувка на прощаване между него и Теодора Духовникова, за каквато я обявиха и двамата, нищо, че се оплетоха езиците, се оказа непростима за младото му гадже. Както „Всеки ден" първи писа, Калин Врачански открадна хубавата Надя от Орлин Павлов, с когото тя имаше връзка повече от година.

Ослепителната блондинка отдавна подозирала актьора в системни изневери, но предпочитала да вярва на обясненията му, че се е забавил заради дълга репетиция, че снима в нов телевизионен филм, че го търсят от чужда продукция и се е явявал на късен кастинг. Обяснението с „приятелската" целувка обаче преляло чашата.

„Мислех че се обичаме много и затова успях да преживея по-леко тежката раздяла с Орлин. Разбирам, че е харесван мъж, че работи много. Склонна съм да му прощавам, но не и да ме правят на луда. Егати и прителската целувка - тя буквално го изсмуква - виж също как му е притиснала лицето с ръката си. Така ли се разделят колеги по тъмна доба?!", оплакала се Надя на своя приятелка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !