Динката гони селянки с китара

03.12.2014 17:41 | Видян 2356 пъти

Динката гони селянки с китара

Току-що по екраните се завъртяха "Съдилището" с Асен Блатечки, "Отрова за мишки" и "Потъването на Созопол" с Деян Донков и на хоризонта вече се задава нов БГ филм. Не се надявайте в него да видите нови лица - отново в главната роля ще е Деян Донков, любимият на Радина Кърджилова. До болка познат, Динката ще играе ролята на... вокалист на рок банда.

Филмът носи гръмкото заглавие "Каръци" и режисьор е актьорът Ивайло Христов, за когото това няма да е първо сядане на шефския стол. През 2010 г. звездата от "Секс, наркотици и рокендрол" засне и пусна по екраните "Стъпки в пясъка", който се радваше на солидна зрителска аудитория (не колкото "Мисия Лондон", но все пак).
Снимките текат в момента и се очаква да приключат около средата на декември. Локацията на продукцията не е нито Черноморието, нито София - двете най-обичани напоследък кино-, че и тв дестинации.

Този път клапата е щракнала в Кюстендил. Идеята да се заснеме филмът точно там е изцяло на режисьора Ивайло Христов. "Той има кюстендилски корени, баба му и дядо му са живели близо до Трето основно училище. Там им е била къщата. Преди години Ивайло Христов е бил стажант в Кюстендилския театър и може би това е наклонило везните, когато е трябвало да избира правилното място", казва директорът на театъра в Кюстендил.

Това е тийнейджърска история за ученици от горните класове на гимназията, затова в лентата участват много млади и все още неизвестни актьори. Сред актьорския състав личи името на Ненчо Илчев.

Екипът на "Каръци" е същият като на "Стъпки в пясъка" дори и в актьорски план - и там роля имаше Деян Донков. Оператор е Емил Христов, който съвсем скоро направи своя режисьорски дебют с "Цинкограф: Цветът на хамелеона", който разказваше за комунизма и агентите на ДС по нетрадиционен начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !