"Инструментът" на Малък Тошко разцепи „БИГ брадър”

03.12.2014 14:44 | Видян 2490 пъти

Първите номинации очи в очи ще бъдат излъчени тази вечер в „БИГ брадър ол старс”. Съквартирантите трябва да се изправят пред останалите и да кажат в очите им аргументите, с които ги номинират. Елиминационната игра ще подложи на изпитание състезателния дух и издръжливостта на отборите и техните капитани Емил Каменов и Христо Трифонов. Развоят на събитията ще накара Биг брадър да се намеси и да изправи двамата най-силни мъже в Къщата в пряк двубой. Борбата за надмощие ще бъде безпощадна, а едно мъжко его - наранено.

След скандалното поведение на Тодор Славков нищо в Къщата вече не е същото. Довечера ще видим как любимите риалити звезди започват да оформят бавно своите лагери. Катерина Евро се оказва в сърцето на единия, а за вражески лагер тя обявява този около Тодор. Христо Трифонов категорично ще застане на страната на Малък Тошко и дори ще започне на убеждава останалите, че преувеличават в оценките си към него.

Както БЛИЦ съобщи, преди дни Славков скандализира съквартирантите си, като развя мъжкото си достойнство по време на мисия. Той беше пиян на мотика и не се трогна от забележките на Катерина Евро, която беше най-близо до него. След като му видя члена, актрисата излезе потресена от стаята, а на лицето й беше изписан ужас. Славков обаче повтори „геройството си”.

Биг брадър ще вземе още едно решение за живота в Къщата. Той ще даде достъп до малката спалня на „Политбюро” от предходния VIP сезон, а Катето и Пламена бързо ще възползват от предоставената възможност. Това няма да се харесва на Петя, която от началото на формата моли да бъде допусната във VIP покоите, защото хъркането на мъжете й пречи да спи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Няма коментари към тази новина !