Лейди Гага разкри, че е изнасилена на 19

03.12.2014 10:35 | Видян 1374 пъти

Лейди Гага разкри, че е изнасилена на 19

Лейди Гага шокиращо призна, че е била изнасилена, когато е била на 19 години. Днес 28-годишната певица разказа, че е минала през "някои ужасни неща", когато е била тинейджърка, които й донесли "много психични и физически травми" и й се наложило да се лекува. Това тя каза в шоуто на Хауърд Стърн. Гага уточни, че е била изнасилена от музикален продуцент с 20 години по-възрастен от нея. Попитана за самото изнасилване, тя отговори: "Не знам... Не искам да... Щастливи времена! Нека си говорим за весели неща!"

Но след като водещият я притисна по въпроса, тя отвърна: "Минах през някои ужасни неща и ако сега мога да се смея на това, е благодарение на психичната терапия, която получавах през годините. Моята музика също бе спасение за мен. Но, знаете ли, аз се бях свила в черупка, не бях себе си. Честно казано, тогава бях на 19. Тъкмо излизах от католическо училище и тогава тая луда работа се случи, и аз си рекох: "Леле, такива ли са възрастните?..." Бях много наивна."

Попитана дали се е срещала с изнасилвача си оттогава, Лейди Гага отговори: "Мисля, че това ме парализира. Видях го случайно само веднъж в магазин и бях вцепенена от страх. Тогава бях само малко по-възрастна."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Няма коментари към тази новина !