Кубрат глези брат си

02.12.2014 10:06 | Видян 2356 пъти

Кубрат глези брат си

Кубрат Пулев се е превърнал в стожер на семейството си, хвалят го близки и познати. Боксьор дава мило и драго за най-близките си, като жестовете му към тях най-често се изразяват в солидна финансова подкрепа, разказват запознати.

Последният огромен подарък, с който Кобрата се е отчел към родата е насочен към по-малкия му брат Тервел. Пулев-старши дарил братчето си с лъскав звяр - джип мерцедес, модел GL. Возилото е излязло от немски завод през 2009 година като няколко лета е било управлявано от заможен германец. Колата е внесена в България в началото на тази година, в отлично състояние, като е била пусната на пазара за малко повече от 50 000 лева.

Високопроходимият джип обаче не е единствената глезотия, дарена на Тервел от далеч по-известния му брат. Кубрат редовно подпомагал най-близкия си по всякакъв начин, като се грижел бащински и за племенника си, задоволявайки всичките му детски нужди.

„Помежду им никога не е имало каквато и да е ревност, дори на такава спортна основа. Двамата са за пример, винаги са си помагали и нищо не е заставало помежду им. Абе, мъжки момчета", цъкат с възхита хора от приятелското им обкръжение.

И докато за семейството си дава мило и драго, Кобрата не крие, че неочаквано, но едни от най-малките му разходи, са свързани с приятелката му Андреа. Фолк певицата изобщо не настоявала любимия й да я дарява с каквито и да е неща непрестанно. За гардероба си, както и за козметиката си, блондинката се грижела сама. Тя позволявала на Пулев да се бърка в джоба единствено, когато двамата са на вечеря и боксьорът настоявал да се прояви като кавалер и да плати сметката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Постоянен арест за Нико Тупарев...

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нико Тупарев,...

Няма коментари към тази новина !